Foute Fox stopt met Terra Nova

De best wel leuke SF serie (of eigenlijk prehistorische serie) Terra Nova wordt gestopt door 20th Century Fox. Foute Fox staat ondertussen bekend om haar verkeerde beslissingen (remember Firefly?). In het DVD tijdperk werd met de regelmaat van de klok verkeerde DVDs op de Nederlandse markt gebracht (verkeerde aspectratio, verkeerd surround geluid, etc.). Maar ook als netwerkzender stopt het zomaar leuke en goedlopende series. Terra Nova had een slordige 7,5 miljoen kijkers per aflevering en kende een sterke finale aan het einde van het eerste seizoen. Op het moment van schrijven beraadt foute Fox zich over de series Alcatraz en The Finder. Mochten deze worden gestopt, dan maakt Terra Nova weer een kans. Rare jongens, daar bij Fox.

De SF serie Terra Nova speelt zich af in het jaar 2149, wanneer al het leven op de planeet Aarde wordt bedreigd met uitsterven. Wetenschappers hebben een deur geopend waardoor mensen terug te reizen naar de prehistorie.

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<