HRT in assortiment van Unique Music

Unique Music heeft de converters van HRT opgenomen, zoals de  HRT Streamer II+, een kleine, externe, USB DA converter die uw computer omtovert tot een kwaliteit geluidsbron. Door zijn unieke opbouw vormt de HRT MusicStreamer II+ een compleet gescheiden pad tussen de digitale opslag van uw computer en uw geluidsinstallatie. Deze methode zorgt ervoor dat er geen vervuild analoog signaal uit uw computer komt.

U heeft geen rondslingerende, externe voeding nodig. De HRT MusicStreamer II+ krijgt zijn voeding direct uit de USB aansluiting. Omdat een perfect werkende voeding van eminent belang is, bouwt de HRT MusicStreamer deze voedingsspanning opnieuw op tot een zeer hoogwaardige spanningsvoorziening. In het gebruik is de HRT MusicStreamer II+ bijzonder eenvoudig: Na verbinding met de USB connector wordt de MusicStreamer automatisch herkend en is hij direct klaar voor gebruik.

En dan is er nog iets bijzonders. In de regel bestuurt de computer zijn randapparatuur, maar hier is het precies andersom. Bij het zenden van data naar neemt de MusicStreamer het stuur van de computer over. Deze bijzondere gang van zaken zorgt voor een verbluffend eindresultaat. Deze techniek wordt asynchrone data overdracht genoemd. De HRT streamer ondersteunt alle applicaties onder Windows® en MacIntosh®. De Music Streamer is een perfecte USB verbinding tussen uw digitale computer en uw analoge oren die bovendien nog makelijk mee te nemen is.

Voor meer informatie, stuur een mail naar info@uniquemusic.nl of bezoek de site van Unique Music.

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<