DJ Triston deze zomer naar Rusland en Oekraine

DJ Triston zal deze zomer op diverse grote festivals in het buitenland te bewonderen zijn. Zoals het International Festival of Dance Music and Recreation A-ZOV in Rusland en het Summer Sound Griboffka – International Music Fest in de Oekraïne. Meer zuidelijker zal DJ Triston te vinden zijn op het KaZantip festival in Alqueva Portugal waar 5 weken lang meer dan 1.000 deejays zullen performen! Maar ook Nederland wordt niet vergeten, op 1 september zal DJ Triston optreden op het Valtifest 2012 festival op de NDSM werf in Amsterdam.

DJ Triston begon zijn actieve deejay carrière na het beëindigen van zijn studie in de jaren 90. Hij woont momenteel in Amsterdam en draait frequent in clubs en op buitenlandse festivals (Turkije, China). Zijn stijl kan je het best omschrijven als een mix van techno, prog en trance. Sinds een paar jaar werkt DJ Triston samen met de getalenteerde producer Dave-PL. Dit heeft geleid tot diverse singles en remixes. Hier is meer informatie over DJ Triston te vinden. Op Soundcloud zijn inmiddels tientallen tracks te beluisteren!

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<