Gordon niet welkom op Volendams feestje

Dat Gordon nogal bot kan zijn in zijn teksten, is iedereen bekend, alleen deze keer komt hij er niet zo makkelijk van af. Een rel met de Volendamse organisatie van Dutch Valley begon, nadat Gordon op zijn Facebook pagina had afgevraagd, waarom zijn band LA the Voices zo weinig werden gepromoot. Ook een ongefundeerde bewering over het aantal verkochte kaarten voor Dutch Valley, volgens Gordon slechts 1.500,  is aanleiding tot de ruzie. Op dit moment zijn er meer dan dertigduizend kaarten verkocht. De Volendammers verwachten volgende week zaterdag het maximum aantal van 35 duizend kaarten te hebben verkocht. En om die vervolgens voor Volendamse Maffia uit te maken, draagt ook niet bij tot een oplossing. De organisatie heeft daarom besloten om Gordon (LA the Voices) te schrappen.

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<