Win een kaartje voor de X-Fi show!

Op zaterdag 29 september en zondag 30 september vindt de jaarlijkse X-Fi audioshow plaats. En deze keer weer op een bekende plek voor audioliefhebbers nl. de NH Koningshof te Veldhoven; het conferentiehotel waar voorheen de VAD werd georganiseerd. Deze mooi in de bossen gelegen locatie is makkelijk te bereiken vanaf de A2 en parkeren is geen probleem, er zijn volop gratis parkeerplaatsen aanwezig. Natuurlijk zijn wij ook weer aanwezig om foto’s te nemen en verslag te doen. Unique Music sponsort enkele toegangskaarten en daarvoor hoeft u alleen de volgende vraag te beantwoorden. Welk merk is de nieuwste aanwinst van Unique Music? Stuur het juiste antwoord naar info@uniquemusic.nl en maak kans op een toegangskaartje!

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<