Axl Rose verliest rechtszaak

Guitar-Hero-3Vanwege het te laat indienen van zijn eis, stelde een Amerikaanse rechter de Guns N’ Roses zanger in het ongelijk. Rose claimde het absurde bedrag van 20 miljoen dollar van uitgever Activision, omdat de afbeelding van gitarist Slash werd gebruikt in de game Guitar Hero III. De gitarist is echter niet in het spel te zien; hij staat alleen afgebeeld op de verpakking van het spel. Volgens Rose lag er mondelinge afspraak dat er geen referentie naar Slash of zijn nieuwe band Velvet Revolver te zien zou zijn in het spel uit 2007. De zanger stelde tijdens de rechtszaak dat hij pas drie jaar na release van de game een klacht indiende, omdat Activision hem tussentijds een eigen game had aangeboden. De rechter zag dit als een mondelinge afspraak en die heeft slechts een rechtsgeldigheid van twee jaar.

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<