Spotify komt met Discover-functie

spotify logoMuziekdienst Spotify geeft gebruikers met de nieuwe Discover-functie luistertips. De nieuwe muziek wordt gegenereerd op basis van hun luisterpatroon. De nieuwe functie is momenteel alleen te gebruiken op de webplayer, later komt deze beschikbaar voor de desktop en de smartphone app. Door de functie vaak te gebruiken is Spotify in staat om steeds persoonlijkere tips te maken. De eerste ervaring met discover kan uitlopen op een teleurstelling omdat het luisterpatroon van de gebruiker nog niet bekend is. Spotify belooft dat de functie met de tijd steeds persoonlijker en actueler wordt. Volgens Chief Product Officer Gustav Söderström; “Hierdoor wordt de muziek ervaring nog persoonlijker, socialer en actueler.”

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<