Kim Dotcom als ruilmiddel voor The Hobbit gebruikt

Volgens Kim Dotcom zou zijn uitlevering als ruilmiddel zijn gebruikt om de film The Hobbit in Nieuw-Zeeland op te nemen. De oprichter van Megaupload gaat hiervoor het bewijs aan de krant The New Zealand Herald leveren. Dotcom beweert een mailwisseling in zijn bezit te hebben tussen Warner Bros en de MPAA (Amerikaanse behartiger van filmmakers). The New Zealand Herald zegt daarentegen op haar site, dat de e-mail vals is. Dotcom werd in 2012 door de lokale politie opgepakt vanwege vermeende auteursrechtschending. Een rechter oordeelde echter dat de inbeslagname van Dotcoms gegevens onwettig was. Volgend jaar volgt een hoorzitting om Dotcom aan de V.S. uit te leveren.

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

Leave a comment