14 November vinylshow in Zwanenburg

Platen luisteren in een gezellige ambiance

Vanaf 11:00 kun je terecht in de showroom van Unique Music aan de Dennenlaan 36 te Zwanenburg.

Roksan Xerxes 20 Plus

Roksan Xerxes 20 Plus draaitafel

Zaterdag 14 november staat de hele dag in het teken van vinyl! Je bent van harte welkom in onze showroom waar we doorlopende demonstraties geven. De set bestaat uit een Roksan Xerxes 20 Plus draaitafel, een Roksan Oxygene geïntegreerde versterker en de weergevers zijn de vermaarde Roksan Darius monitors. Neem je favoriete plaat mee om af te spelen, als aardigheidje maken we deze gratis schoon in onze VPI platenwasser. De show begint om 11:00 en eindigt om 17:00.

Roksan M2 set

Roksan M2 serie

Deze serie bestaat uit een cd speler en een geïntegreerde versterker. De M2 geïntegreerde versterker was in 2010 ‘What Hifi Sound & Vision product of the year’ winnaar. In de M2 cd speler wordt een printplaat uit één stuk toegepast, een ontkoppeld loopwerk en eigen voedingen voor de analoge filters en eindtrappen. Het dynamisch oplossend vermogen van de cd speler is zeer hoog en laat met gemak zowel de zachtste als de hardste passages in de muziek horen. Deze set klinkt zeer muzikaal!

Roksan Darius S1 monitors

Darius S1 monitorsDeze zeer mooi gebouwde vloerstaanders blinken uit in dynamiek, een uitgebalanceerd midden-bereik en een overtuigende laag weergave. De S1 is een twee-weg design: het bestaat uit een zeer snelle aluminium ribbon tweeter (Aurum Cantus G2N) met een ‘custom-made’ 13-cm mid/bass driver. Aan de achterzijde zitten twee basreflexpoorten. Dit heeft als voordeel dat het laag dieper gaat en een mooier verloop heeft naar het middengebied. De Darius is leverbaar in hoogglans zwart en wit.

Meer informatie is hier en hier te vinden.

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<