Speculaties over Ghostbuster 3 nemen toe

In The Dennis Miller Show liet Dan Aykroyd zich positief uit over het mogelijke derde deel van Ghostbusters. Deze zeer populaire film uit de jaren 80 spreekt nog steeds tot de verbeelding en al jaren wordt over deel 3 gespeculeerd. Naar het schijnt hebben alle oud acteurs het script al gelezen en is het wachten op het jawoord van Bill Murray, die de hoofdrol speelde als opper-ghostbuster.

Aanvankelijk waren ook Eddy Murphy en John Belushi gecast voor de film, Murphy was verhinderd en Belushi overleed ruim voor de opnames aan een overdosis heroïne en cocaïne. In 1984 bracht de film 230 miljoen op, de een-na-hoogste opbrengst van dat jaar. Dat was ook wel nodig, de eindscène op het dak in Gozers tempel was de duurste set ooit gebouwd en alleen al voor de verlichting ervan werden delen van andere sets afgesloten.

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<