Morgen is Deezer in Nederland beschikbaar

Morgen is de Franse streaming dienst Deezer in Nederland beschikbaar. Nederland is 1 van de 45 landen die voor het eind van dit jaar de beschikking krijgen op Deezer. Daarmee is het nog niet uitgegroeid, want het wil in 20112 uiteindelijk naar 81 landen (V.S. en Japan zitten daar vreemd genoeg niet bij). Belgie had sinds november al de beschikking over deze dienst.

Spotify heeft een vergelijkbare dienst en kan van Deezer veel concurrentie verwachten. De abonnementsvormen zijn vergelijkbaar (een gratis, een 5 euro en een 10 euro abonnement, in het laatste abonnement kan ook via de smartphone geluisterd worden). Deezer begon in 2007 en heeft ondertussen een database met zo’n 13 miljoen nummers.

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<