Stille start van RaRa

Deze week is de streaming dienst van RaRa beschikbaar gekomen voor Nederland (en zo’n beetje de rest van West-Europa, Noord-Amerika is volgende week aan de beurt). RaRa lijkt veel op Spotify, met dezelfde grote labels zijn contacten afgesloten (Universal, Sony, EMI en Warner) en het prijsmodel is ook vergelijkbaar (een gratis, een 5 euro en een 10 euro abonnement). Het onderscheid ligt in het gebruikersgemak, de vormgeving is eenvoudiger en van te voren gemaakte playlists (afspeellijsten) zijn te gebruiken. De doelgroep zijn mensen die weinig met computers hebben en zal standaard op computers van Hewlett Packard geïnstalleerd zijn (of dat ook de doelgroep van Hewlett Packard is, is niet duidelijk).

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<