Mindere films in de prijzen tijdens BAFTA awards

The Artis, een draak van een film, zwart/wit en zonder tekst won drie awards in de categorien: beste film, beste regisseur en beste acteur. Ook de flauwe film over het leven van oud-premier Margaret Thatcher (wat een armoedig thema) Iron Lady won een award. Meryl Streep kreeg deze voor beste actrice, die ze overigens in 1981 ook al een keer won.

Tijdens de Grammy Awards, die geheel in het teken stond van het overlijden van Whitney Houston, won Adele terecht 6 Grammy’s. Ze kreeg de belangrijke muziekprijzen voor het beste lied (Rolling in the Deep), de beste plaat, het beste album, het beste gezongen popalbum, beste soloprestatie en beste videoclip.

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<