Volgende week Mass Effect trilogie

De trilogie van Mass Effect komt volgende week uit op de Xbox en pc. Helaas moeten PlayStation 3 eigenaren even wachten, vanwege problemen met het poorten van deel 1 naar het PS platform. BioWare heeft laten weten dat de gamebundel, inclusief downloadbare content,  op 7 december uitkomt. De ontwikkelaar heeft tevens bekendgemaakt welke downloadbare content van de drie games te vinden zal zijn in Mass Effect Trilogy. De PlayStation 3 versie bevat de meeste content, namelijk Bring Down the Sky van Mass Effect 1 en voor Mass Effect 2 Cerberus Network, Kasumi, Overlord en Lair of the Shadow Broker. De Xbox 360-versie is vrij kaal met alleen de Cerberus Network. Voor de pc krijgen gamers Bring Down the Sky en Pinnacle Station van de eerste game.

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<