Dropbox komt met eigen muziekdienst

audiogalaxy_logoMet de overname van muziekdienst Audiogalaxy zijn de bedoelingen van Dropbox duidelijk, ze komen met een eigen muziekdienst. Op de site van Audiogalaxy wordt de overname bevestigd en met de overname accepteert de muziekdienst geen nieuwe gebruikers meer. Medio 2013 zal Audiogalaxy zelfs volledig ophouden te bestaan. Met Audiogalaxy kunnen gebruikers aan de hand van hun eigen geüploade muziek naar mixes met nieuwe muziek luisteren. Deze muziek wordt via het internet naar de gebruikers gestreamd. Klaarblijkelijk is het zeer lucratief om een streaming muziekdienst te hebben, het ene initiatief na het andere wordt gelanceerd. Het is onbegrijpelijk dat de grote platenmaatschappijen steen en been klagen dat het zo slecht gaat in de muziekindustrie.

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<