Vooral Boogerd

roze-cadillacJazz & Blues Sociëteit Engels leukt, tijdens de tweewekelijkse muziekzondag, de straat op met een coole Cadillac en idem Chrysler (met hierin de immer coole Blues Brothers). Helaas waren de parkeerstasi’s van de gemeente Den Haag hier niet van gediend en trokken bij gebrek aan intelligentie hun bonnenboekje. Of de eigenaar even 170 euro op tafel wil leggen! Bedankt jongens, te min voor een echte pet, om een hardwerkende ondernemer te pesten, een creatieve geest dwars zitten, gewoon omdat het kan, omdat je niet beter weet. Of om in de huidige tijdsgeest van elkaar afzeiken, van de weg af drukken, van bezuinigen, van ongegeneerd zakkenvullen, van alleen sociaal zijn voor je eigen familie, van nog meer bezuinigen, van appen in de kroeg, van mannen die als vrouwen moeten voetballen, van Mart Smeets die nog steeds in Armstrong gelooft, van Boogerd die nog steeds in zichzelf gelooft, te benadrukken. Bedankt!

 

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<