Downloadify werkt niet meer

downloadifyDownloadify, de plugin die het mogelijk maakt om muziek te rippen in Spotify, werkt niet meer. De plugin was onder Chrome te gebruiken; ondertussen heeft Chrome Store de extensie verwijderd.  De Nederlander Robin Aldenhoven plaatste dinsdag de plugin online en deze zwerft nog steeds op het internet rond. Veel hebben gebruikers er niet aan, Spotify heeft het lek reeds gedicht. De muziekdienst versleutelt gestreamde muziek niet. Downloadify maakte dankbaar gebruik van dit feit en maakte het mogelijk om afgespeelde muziek als mp3 op te slaan. De webclient van Spotify maakt gebruik van een html5-api om muziek af te spelen en heeft nog geen ondersteuning voor digital rights management (DRM).

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<