Xbox One officieel aangekondigd

xbox oneMicrosoft heeft de opvolger van de Xbox 360 officieel aangekondigd. De spelcomputer heet Xbox One op en komt later dit jaar op de markt. Concurrent Sony mikt dan ook op het uitbrengen van een nieuwe spelcomputer. De Xbox One wordt geleverd met zowel de Kinect 2-bewegingssensor als een vernieuwde controller. De nieuwe spelcomputer is niet backward compatible met spellen gemaakt voor de Xbox 360. De gameconsole lijkt een stuk groter dan de Xbox 360. Het is mogelijk om het apparaat aan te zetten door hardop ‘Xbox On’ te zeggen. Met stemcommando’s kunnen gebruikers wisselen van gamen naar televisiekijken naar Skypen.

Robert
Written by Robert

1 Comment responses

  1. Avatar
    October 20, 2017

    Kijk ook eens naar de nieuwe Xbox One X !! 😉

    https://www.xbox.com/en-us/xbox-one-x

    Reply

<