Tv-presentator de nieuwe zakkenvuller

logo VARATv-presentatoren die meer verdienen dan een minister, in Nederland kan het allemaal. De publieke omroep wordt sinds hun oprichting met publiek geld gesubsidieerd, met andere woorden, ons belastinggeld. Het schaamteloos zakkenvullen van Paul de Leeuw, Matthijs van Nieuwkerk, Jeroen Paul en Antoinette Hertsenberg is zelfs in een infuusland als Griekenland niet meer mogelijk. Maar hier wel. In en tijd waar iedereen wel iemand kent die of werkeloos is of zelf werkeloos is, verdwijnt veel te veel belastinggeld in de zakken van zeven presentatoren. Hulde aan Jan Slagter, de Max directeur is de enige, die vrijwillig zijn salaris inlevert. En shame VARA, niet echt sociaal om van Nieuwkerk en de Leeuw zo royaal te belonen, strookt dit met jullie rooie gedachtegoed?

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<