Upside down and dizzy does it make me

Vanessa - Upside DownMet de overname door Procures (75 procent) en Hans Breukhoven (25 procent) verliezen 600 van de 755 Nederlandse Free Record Shopmedewerkers hun baan. Procures en Breukhoven nemen maximaal veertig Free Record Shops over; de rest wordt gesloten. Het enige goede nieuws is dat in België alle winkels open blijven en geen ontslagen vallen. Ook 13 van de 54 Nederlandse Game Mania winkels gaan sluiten. Hierdoor gaan 36 van de 174 arbeidsplaatsen verloren, in België blijven alle winkels open.

Do the math, 636 mensen verliezen hun baan en belanden in de WW. Mismanager Hans van Breukhoven houdt zich opvallend stil, maar is natuurlijk wel verantwoordelijk. Gelukkig hoeft Vanessa zich niet druk te maken, zij blijft netjes haar 50.000,- euro per maand alimentatie ontvangen van haar ex-minnaar. Wel legde ze even snel beslag op hun voormalige villa van 7,5 miljoen om haar pensioen veilig te stellen. Upside down and dizzy does it make me.

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<