Nee! Afblijven! Niet doen!

Filmmaker sir Ridley Scott, bekend van o.a. Thelma & Louise, Gladiator, Hannibal, Black Hawk Dawn en een paar jaar geleden nog American Gangster, gaat Blade Runner opnieuw regisseren.

Ik vraag me hardop af of dit überhaupt nog een verbetering kan opleveren. En vraag me hardop af waarom. Back to the Future, een andere jaren 80 klassieker, ga je toch ook niet opnieuw uitbrengen? Ik hoop op een complete fail.

Blade Runner  is losjes gebaseerd op Philip K. Dick’s novel Do Androids Dream of Electric Sheep. Het is niet duidelijk of de nieuwe versie meer de originele verhaallijn gaat volgen of wederom gaat afwijken. Saillant detail, Philip K. Dick heeft slechts 20 minuten van de film gezien, maar was wel zwaar onder de indruk.

De cultfilm uit 1982 met Harrison Ford als detective Deckard in de hoofdrol, zou oorspronkelijk door Dustin Hoffman gespeeld worden. De rol van de blonde replicant Pris zou in eerste instantie door Deborah Harry (Blondie) gespeeld worden, het werd uiteindelijk gedaan door Daryl Hannah.

 

 

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<