Geen radiostation voor Polen, wel voor Occupy

De Programmaraad Zuidoost Flevoland ziet af van een Poolse radiostation in het basispakket. Dit na stevige reacties van inwoners uit de provincie Flevoland, hieruit zou blijken dat er totaal geen behoefte is aan een zoveelste anderstalige radiostation. Ook is niet gebleken dat Polen zelf wel behoefte hebben aan een Pools radiostation op de kabel.

In Den Haag komt er wel een nieuw radiostation. Dat heeft een woordvoerder van Occupy Den Haag laten weten. De uitzendingen komen vanaf een zendschip dat voor de kust van Den Haag komt te liggen. De bezitter van het schip zou een sympathisant van de Occupy beweging zijn. Occupy Den Haag gaat uitzenden op de FM frequentie 107 MHz en verzorgt speciale uitzendingen voor volgelingen en geïnteresseerden.

Op het internet is reeds een site (OccupyMusic) met streaming muziek en video’s, deze is te vinden hier.

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<