Kane stelt album een jaar uit

In een interview met Giel Beelen op 3FM vertelt frontman Dinand Woesthoff ronduit over het nieuwe album. Verassend was wel dat het album, dat binnenkort zou uitkomen, een jaar wordt uitgesteld.

“We hebben een paar maanden geleden gezegd: we hebben een supergoed jaar gehad, maar het is wel heel druk geweest. We hebben veel gespeeld, veel dingen gedaan. Het voelde niet goed. Om eindelijk eens een keer een echt goede plaat te maken. Ik moet zeggen: dat voelt echt heel goed.”

Kane werd in 1998 opgericht (toen onder de naam Citizen Kane)  en brak een jaar later door met de single Where Do I Go Now. Het album As Long As You Want This uit 1999 stond anderhalf jaar in de Nederlandse Album Top 100. Van hun tweede album So Glad You Made It kwamen de singles So Glad You Made It en Let It Be (beiden top 10 notering). De eerste nummer één hits kwamen van hun derde studioalbum: Fearless (eerste positie in de Album Top 100). De singles Something to Say en Fearless bereikten beiden de eerste positie in de Top 40.

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<