X-FI 2011 deel 2

Voor de liefhebbers heb ik nog enkele ongepubliceerde foto’s. Ondertussen is er al veel over de X-Fi geschreven, ik zal het in deel 2 met iets minder tekst afdoen.

Aangename sound.

Toen ik hoorde dat dit actieve speakers waren, spitste ik mijn oren. Ik was minder lyrisch van de kwaliteit dan de verkoper. Begrijp me niet verkeerd, het klonk niet slecht, laten we het op de akoestiek houden…

Na een wollige uitleg begreep ik nog steeds niets van de werking. Ook mijn opmerking om zo’n halve golfbal op je voorhoofd te plakken, om zo nog meer luistergenot te krijgen, werd niet in dank afgenomen. Het klonk niet slecht, alhoewel ik het gevoel had dat een actieve roomcorrectie hier debet aan was.

Net als de foto is mijn beeld van deze speaker wazig. Ik kan me niet me herinneren hoe deze klonk. Geen mening dus.

Leuke speakers en een leuke sound. Ik denk dat de gebruikte componenten van Esoteric hieraan bijgedragen hebben.

Interessante demo van een Engelsman die op speelse wijze de verschillen tussen goedkope en dure interlinks aantoonde.

Op de hoogste etages van de andere toren was het aangenaam toeven. Het was er ruimer en daardoor minder benauwd. Mede hierdoor klonk de volgende sets imposanter. MBL is hier een voorbeeld van, niet mijn geluid, maar wel groots.

Dat de speakers van ADAM het altijd goed doen op shows (en ook thuis) is voor mij geen onbekende. Ook hier weer een strak geluid en toch natuurlijk klinkend.

Even inzoomen op deze designklassieker van BMC, plaatje toch?

Audiomaat met verschillende tuningsproducten. Ik heb wat zakjes meegenomen ter review, wordt vervolgd.

Er kan maar één baas zijn en dat was TAD. Voor mij een onbekend merk, maar wat een aangename kennismaking. Het blijkt dat de hoogste bazen van Pioneer hier achter zitten.

Tot volgend jaar.

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<