Belgacom biedt onbeperkt Deezer aan

De Belgische telecomprovider Belgacom heeft een overeenkomst gesloten met de streaming-muziekdienst Deezer. Daardoor kunnen klanten die de dienst bij hun internetabonnement afnemen, onbeperkt naar muziek luisteren.

Met de toevoeging van Deezer aan het abonnement krijgen gebruikers toegang tot ongeveer 13 miljoen liedjes, zo maakte de provider maandag bekend. Naast gebruik op de pc, is het ook mogelijk om de muziekdienst te gebruiken op een smartphone of tablet, waarbij niet per se een internetverbinding met Belgacom hoeft te worden gemaakt. Ook is het mogelijk om muziek offline te beluisteren.

Volgens de Belgische telco wordt de dienst in de komende weken uitgebracht. Dan worden ook de bijbehorende prijzen openbaar gemaakt. Klanten die de Deezer- for Belgacom-dienst afnemen, krijgen onbeperkt toegang tot de muziekcatalogus.

Deezer is een Frans bedrijf, dat onlangs zijn diensten uitbreidde naar het Verenigd Koninkrijk. Voor het einde van het jaar zou de muziekdienst in totaal in 100 verschillende landen uitgebracht worden. Het is aannemelijk dat Nederland daar bij zit. (bron: tweakers)

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<