Kom de NAD VISO 1 luisteren bij Unique Music

Sinds vandaag staat de NAD VISO 1 te spelen in de demoruimte van Unique Music. Dit iPod luidsprekersysteem heeft onderhuids enkele unieke eigenschappen waaronder Bluetooth, maar dan wel de versie voor hoogwaardige geluidsoverdracht: apt-X. Dit zorgt ervoor dat je draadloos muziek kunt afspelen vanaf een iPod/iPhone of Android telefoon.

Het versterker gedeelte is volledig digitaal en wordt ook toegepast in de topklasse M2 versterker. Hierdoor zijnĀ  diverse digitale ingangen op de achterkant beschikbaar en kan de VISO 1 bijvoorbeeld op een UPC mediabox worden aangesloten. Door de televisie op de TV out aan te sluiten, kunnen video’s vanaf de iPod op een groot scherm worden vertoond.

De toegepaste technologie in combinatie met topspeakers levert de VISO 1 een gedetailleerd en drie dimensionaal geluid. En ziet er ook nog eens stijlvol uit!

www.uniquemusic.nl, info@uniquemusic.nl

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<