Vrijdag 30 december en zaterdag 31 december doorlopende demo’s bij Unique Music

Voor iedereen die onbekend is met computeraudio, is dit de uitgelezen kans om op weg geholpen te worden. Bij Unique Music staan verschillende sets te spelen met in de basis een DAC (Antelope en Burson) en actieve monitors (Adam en Dynaudio) als eindpunt. Diverse bronnen voorzien de DACs van geluid: streamers (NAD en Opera Consonance), een PC en een NAS. Naast de actieve componenten wordt er gedemonstreerd met diverse digitale kabels van Wireworld en Audioquest. Ook alle nieuwe NAD componenten staan opgesteld. U kunt al uw vragen kwijt van eenvoudig tot moeilijk en de oliebollen staan klaar! www.uniquemusic.nl, info@uniquemusic.nl

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<