Game of Thrones nieuwe HBO topserie

Het Amerikaanse televisienetwerk HBO () bestaat al sinds 1972 en levert sindsdien topfilms en topseries aan de lopende band (zie overzicht onderaan de pagina). Mijn eeuwige nummer 1 zal The Wire blijven, maar met de komst van Game of Thrones kan de The Wire wel eens naar plaatsen twee schuiven. Ik lees al jaren de boeken van George R. R. Martin en helaas is zijn tempo van schrijven niet mijn tempo van lezen. Waar de meeste schrijvers op zijn minst een jaar nodig hebben om een nieuw deel te schrijven, trekt Martin er makkelijk 5 jaar voor uit. Gelukkig zit Martin niet stil en als hij niet schrijft, produceert hij series, in 1986 The Twilight Zone en later Beauty and the Beast. In 2007 verwierf HBO de rechten op de Martins fantasy reeks en startte vorig jaar met seizoen 1. George R.R. Martin maakt deel uit van het producersteam en schrijft elk seizoen één script (deel 8 in seizoen 1 en deel 9 in seizoen 2).

Goed nieuws voor gamers, een RPG staat op stapel en zal volgens uitgever Focus Home Interactive begin dit jaar gelanceerd worden.

Voor liefhebbers een overzicht van een paar HBO toppers:

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<