Google TV komt naar Europa

Tijdens de persconferentie op de CES in Las Vegas kondigde Sony een mediaplayer (NSZ-GS7) en BluRay speler (NSZ-GP9), beide met Google TV, aan. Google TV is een dienst van Google die internet en televisie met elkaar verbind. Zo is het mogelijk om films te downloaden over het internet of te browsen. Door de nieuwe mediaspeler of BluRay speler met HDMI aan de televisie koppelen, hoeft de televisie zelf niet op het internet aangesloten worden. Met de Media Remote app kunnen gebruikers de nieuwe producten vanaf hun (Sony) smartphone bedienen.
 
De Sony producten komen aankomende zomer op de markt, LG en Samsung volgen later.
Robert
Written by Robert

1 Comment responses

 1. Avatar
  January 12, 2012

  update 19:49:
  De game streaming service OnLive wordt per direct standaard geleverd op alle Google TV-apparaten. Dit maakte OnLive’s CEO en oprichter, Steven Perlman, bekend op de officiële Google TV blog.

  OnLive is een service waarmee de gebruiker volledige games kan streamen via internet. Op het moment biedt Google alleen de OnLive Viewer app aan. Met deze applicatie is de zogenaamde Arena te gebruiken, waar in-game beelden van gamers die verschillende spellen aan het spelen zijn, live worden uitgezonden.
  (bron: nu.nl)

  Reply

<