Music Unlimited powered by Qriocity

Sony QriocityOp 3 mei gaat Sony België van start met muziekstreamingdienst Music Unlimited powered by Qriocity. De dienst is sinds december 2011 in diverse Europese landen, uitgezonderd Nederland, beschikbaar.

Sony gaat eindelijk de strijd aan met Apple, die met iTunes en haar iPods/iPhones, een gouden combinatie van hardware met content in handen heeft. Het onbegrijpelijke aan dit verhaal is, dat Sony met haar uitgebreide muziekcatalogus en een veel diepere en langere audio kennis, het nooit eerder gelukt is.

Sony’s PlayStation 3, iOS, Android, sommige Bravia-televisies, en pc’s en laptops kunnen van Qriocity gebruik maken. Ook Sony biedt een gratis en betaalde abonnementsvorm aan. Het goedkoopste, van 3,99 euro, biedt reclamevrije radiostreams. Met het uitgebreide abonnement van 10 euro kan op losse nummers worden gezocht. De muziek database beslaat ongeveer vijftien miljoen tracks met name van de grote labels maar ook van indie-labels en hier kan wel eens het onderscheidende vermogen liggen.

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<