Nieuwe ethernet kabels van AudioQuest bij Unique Music

Sinds deze week zijn de nieuwe AudioQuest RJ/E ethernet kabels te beluisteren bij Unique Music. Het ethernet protocol staat bekend om haar robuustheid en foutcontrole, maar toch is AudioQuest erin geslaagd om hoorbare verbetering aan te brengen. Slecht opgebouwde kabels hebben last van overspraak en kunnen de kwaliteit van het geluid nadelig beïnvloeden. Door het toepassen van de juiste metalen (toevoeging van zilver) en het afschermen per aderpaar klinken de ethernet kabels van AudioQuest minder hard en plat. De Forest heeft 0,5% zilver toevoeging, de Cinnamon 1,25% en de Vodka zelfs 10%. Het topmodel, de Diamond, maakt gebruikt van het gepatenteerde Dielectric-Bias Systeem (DBS). Alle kabels zijn cat. 7 gecertificeerd.
Informatie van de fabrikant: AudioQuest
Te beluisteren bij: Unique Music
Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<