Music Unlimited start op 12 april

Nadat in veel Europese landen de muziekdienst Music Unlimited is uitgerold, introduceert Sony de streamingdienst op 12 april in Nederland.

Details over Nederlandse prijzen zijn nog niet bekend, maar in andere Europese landen bestaan momenteel twee abonnementsvormen. Voor het basis abonnement moet 3,99 per maand betaald worden. Daarvoor krijgen gebruikers radiostreams zonder reclame en playlists van specifieke genres.

Het duurste abonnement biedt voor 9,99 euro per maand losse nummers aan en de mogelijkheid tot het aanmaken van playlists. De database bedraagt zo’n 15 miljoen nummers.

Voor Music Unlimited zijn al apps voor Android en iOS. Daarnaast is de dienst te gebruiken op diverse producten van Sony; Playstation 3, Bravia televisies en de Xperia smartphone. De filmdienst Video Unlimited zal na de zomer in Nederland beschikbaar komen.

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<