Xbox Durango in de maak?

Dat Microsofts gameconsole de Xbox voornamelijk voor streaming wordt gebruikt, verraste me dusdanig, dat ik besloot om me in de opvolger te verdiepen. De nieuwe console gaat onder de codenaam Durango door het leven en het laatste nieuws betreft de momenteel plaatsvindende productie. Medewerkers van het Texaanse bedrijf Flextronics (bouwers van de Xbox en Xbox 360) beweren dat de Durango de testfase is gepasseerd en dat met de productie is begonnen. Kijkende naar het verleden, zou de nieuwe console over 6 maanden in de winkel kunnen liggen. Over de specs is helaas nog niets bekend, dus ook niet of streaming wordt uitgebreid. Voor de liefhebbers is hier een mooi artikel te vinden hoe de Xbox in te stellen voor streaming.

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<