Antelope showt Rubicon op Munchen High End Show

Antelope Audio komt op de High End Show te Munchen met een primeur: de Rubicon, een high end 384 kHz voorversterker met met D/A en A/D converters aan boord.  Met name de oscillator (10M Rubidium atomic clock), die 100.000 keer stabieler is dan een standaard kristal oscillator, zorgt voor een doorbraak in jitter management. Ook  aan vinyl liefhebbers is gedacht; met de uitstekende phonotrap en A/D converter  kan men niet alleen het zwarte goud afspelen, maar ook digitaliseren!

Qua looks heeft de Rubicon een hoog hate it or love it gehalte, maar dat je met dit apparaat een design statement in huis haalt is wel duidelijk. De gebruikte D/A converter is dezelfde als die van de Zodiac Gold en streaming vanaf een NAS (door middel van het ondersteunde DLNA protocol) is mogelijk door de aanwezigheid van een ethernet poort.

Meer informatie is hier te vinden en binnenkort te beluisteren bij Unique Music.

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<