TROS schoffeert Anouk, Talpa weg

De ooit zo trotse piratenzender TROS, door de jaren heen afgegleden naar ordinaire liedjeszender, is ondertussen in gesprek met Eyeworks. Dit komt nadat Talpa stopt met het produceren van het songfestival. Talpa stevende aan op een breuk met de TROS, nadat de omroep een aanbod van Anouk weigerde. Anouk, niet de minste geringste liedjesschrijver, bood aan om het liedje voor het songfestival te schrijven, helaas voor haar wil de TROS toch voorrondes houden. Dit tegen het zere been van diva Anouk en producent Talpa. De reactie van Talpa is veelzeggend; “Dat is hetzelfde als Messi die Frank de Boer belt om te vragen of hij voor Ajax mag spelen en dan te horen krijgt dat hij eerst moet meedoen aan een proefwedstrijd. Als het zo moet, hebben wij er geen zin meer in”.

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<