Meitner bij Unique Music verkrijgbaar

Al meer dan 20 jaar bestaat EMM Labs en recentelijk is deze uitgebreid met de Meitner productlijn. Het resultaat is een betaalbare DAC (ma 1) en een Cd speler met dezelfde converter aan boord (ma 2). De gebruikte DAC engine kan 24 bits/192kHz studio master bestanden afspelen, maar ook SACD bestanden (DSD over USB). Dat laatste is niet vreemd, de roots van Ed Meitner ligt bij het ontwerpen en bouwen van DACs voor DSD opnamestudio’s.  En tegenwoordig zijn DSD downloads in Japan en de V.S. helemaal in, dus is deze DAC helemaal toekomst vast.  Door gebruik te maken van zelf ontwikkelde technologie wordt het signaal eerst gebufferd, vervolgens ontdaan van jitter en daarna geupsampled naar 5,6 MHz (twee keer de sample rate van SACD). Het resultaat is verbluffend, alle DACs van de grote namen hebben het nakijken! Ook benieuwd naar hoe Meitner klinkt? Maak een vrijblijvende luisterafspraak: info@uniquemusic.nl
Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<