Bingo Players #1 in V.K.

bingoplayers_600x400Het Nederlandse deejay annex producers-duo Maarten Hoogstraten en Paul Christian Bäumer, bekend onder de naam Bingo Players, hebben hun eerste nummer 1 hit te pakken in het Verenigd Koninkrijk. In oktober 2011 kwam de hit Rattle al uit, dat toen geen commercieel succes was. Nadat de Far East Movement met het nummer aan de slag is gegaan en er Get Up (Rattle) van maakte, werd het een hit. Ook Alexis Jordan gebruikt een sample  voor haar nieuwe single Acid Rain. De Bingo Players scoorden eerder een hit in Nederland met Cry (Just a Little). Overzicht van de huidige UK Charts:

  1. Get Up (Rattle) [feat. Far East Movement] – Bingo Players
  2. Scream & Shout (feat. Britney Spears) – will.i.am
  3. I Knew You Were Trouble – Taylor Swift
  4. Stay (feat. Mikky Ekko) – Rihanna
  5. Drinking From The Bottle (featuring Tinie Tempah) – Calvin Harris
  6. Animal (feat. Wiley) – Conor Maynard
  7. Clown – Emeli Sandé
  8. My Life (feat. Eminem & Adam Levine) – 50 Cent
  9. Don’t Stop the Party (feat. TJR) – Pitbull
  10. Impossible – James Arthur
Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<