Demonstratie digitale ruimte correctie

dirac_live_room_correctionOp zaterdag 26 januari gaat Homestudio samen met Unique Music een demonstratie digitale ruimte correctie verzorgen. Als je muziek luistert vanaf een Pc of Mac is het gebruik van digitale ruimte correctie een aanrader. Het geluidsbeeld wordt transparanter, het stereobeeld klinkt beter, de basweergave wordt strakker, de luistermoeheid neemt af, kortom allemaal voordelen. De Dirac Audio Processor werkt als een virtuele geluidskaart en werkt samen met de gebruikte mediaspeler. Hij is compatible met standaard geluidskaarten en USB DAC’s en kan 4 filters aanspreken. Deze filters worden gemaakt in Dirac Live Room Correction Suite met behulp van een USB meetmicrofoon. In de middag zal het inmeten en maken van filters meerdere keren aan bod komen. Ben je ook geïnteresseerd in de voordelen van digitale ruimte correctie en wilt aan den lijve ervaren hoe dit klinkt? Kom dan naar Cultureel Centrum de Musketon, Hondsrug 19, 3524 BP te Utrecht. Je bent welkom van harte welkom van 12:00 tot 17:00.

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<