EBBA Awards 2013

Gezien op ntr: zaterdag 19/1 om 23:30

Ooit bedacht door de Europese Commissie en voor de tiende keer georganiseerd door het Eurosonic Noorderslag Festival in Groningen. Het festival die ervoor zorgt dat Europees talent opvalt en hierdoor geprogrammeerd kan worden op festivals in heel Europa. Het European Borden Breakers Awards 2013 werd afgetrapt door Alphabeat (Fascination) en aan elkaar gepraat door BBC legende Jules Holland, de co-host was onze eigen Birgit Schuurman. De line up was indrukwekkend met o.a. oud-EBBA winnaars Katie Melua en Saybia.

De awards gingen naar Nabiha (Denemarken), Ewert and The Two Dragons (Estland), French Films (Finland), Dope D.O.D. (Nederland), Amor Electro (Portugal) and Juan Zelada (Spanje). De grote winnaar werd uiteindelijk het Franse DJ collectief C2C:

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=4Z37p0NvGFU[/tube]

Check hier hun übercoole site.

 

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<