Unique Music begint 2013 goed!

Nieuw in het assortiment: Calyx Femto D/A converter met volume-regeling

Unique Music’s assortiment D/A converters wordt aan de bovenkant versterkt met de Calyx Femto. Femto refereert naar de jitter, deze is zo laag, dat het alleen in femtoseconden valt uit te drukken (0,000 000 000 000 001 s). De converter is rijk voorzien van ingangen: 2x coax, 2x AES/EBU, 2x optisch, 1x USB, 1x BNC en de noodzakelijk uitgangen: gebalanceerd (XLR) en ongebalanceerd (RCA). Onder de kap zitten twee ESS Technology ES9018 Sabre chips en separate transformatoren voor analoge en digitale circuits. Ook bezit de Femto een volume-regeling, regelbaar in stapjes van 0,5 dB; ideaal om op een paar actieve speakers aan te sluiten!  De adviesprijs bedraagt € 5.799,- en op 6moons is een prachtige recensie te lezen.

Calyx_Femto_Silver2

 

 

 

 

 

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<