Antelope Audio 16 en 17 feb aanwezig op High End Show in Alkmaar

Antelope Audio zal op 16 en 17 februari aanwezig zijn op de High End Show in Alkmaar

Het bedrijf is bekend vanwege haar master clocks die in de meest prestigieuze studio’s ter wereld gebruikt worden. Daarnaast heeft Antelope een ruim assortiment DACs die  sample rates ondersteunen tot 384 kHz. Antelope Audio’s Integrity serie D/A converters, is ontworpen voor hi-fi enthousiastelingen, high end  audiofielen en professionele geluidsmensen. De Zodiac DACs zijn voorzien van een USB ingang om te gebruiken op een Pc, Mac of DAW. Alle DACs maken gebruik van  Antelope Audio 64-bit Acoustically Focused Clocking technologie en oven-controlled oscillator, waarmee het bedrijf haar leidende rol op het gebied van clocking waarmaakt.

Lovende review in Audiovideo2day

“Closer to the original is hard to get. You are, as it were, catapulted to the place of recording with a very natural setting with seemingly unlimited dynamics.” En Hifi.nl voegt hier aan toe: “… if you’re just looking for a very good D/A converter with preamp bonus feature and dual headphone jack, then the Zodiac is simply the smartest choice. ”

Antelope DAC

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<