Temming en Westbroek spraken 17 jaar niet met elkaar

De zangers van het Het Goede Doel, bekend van de hits België, Hou van mij en Vriendschap, spraken ruim 17 jaar niet met elkaar. Volgens Henk Temming waren de verschillen in karakters erg groot en verweet hij Henk Westbroek toen van een dubbele agenda. De werkelijke reden van de ruzie is nooit openbaar gemaakt, maar dat het diep zit bij Temming is wel duidelijk, blijkt uit het interview met de Telegraaf.
het-goede-doel-belgie-500x500Na Doe Maar was Het Goede Doel de grootste Nederlandstalige band in de jaren 80. Hun album België is het bestverkochte debuutalbum ooit en het album Gekkenwerk uit 2007 was in zijn geheel gratis te downloaden. Het duo ging begin jaren 90 met ruzie uit elkaar, maar treedt sinds een paar jaar weer gezamenlijk op.
Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<