Line up Indian Summer Festival bekend

indian-summer-2013-580x240Indian Summer Festival 2013

De organisatie van het Indian Summer Festival heeft met The Bloody Beetroots (electro-punkduo), Lucien Foort, Dennis Ruyer (Dance Department), The Subs (Belgische electro) en Lindsey Stirling (dubstep-violiste) zijn line up voor 15 en 16 juni 2013 bevestigd. Aan de oevers van recreatieterrein Geestmerambacht (boven Alkmaar) zullen zes area’s verrijzen waar internationale wereldartiesten, de absolute nationale top en aanstormend talent zullen optreden.

Volledige line-up

Baggi Begovic, Blaudzun, The Bloody Beetroots, Boemklatsch (dj-set), Dennis Ruyer, dEUS, Dimitri, Funkerman, Guus Meeuwis, Kane, Keane, Kraak & Smaak (dj-set), Lindsey Stirling, Lucien Foort, Mitchell Niemeyer ft. MC VI, The Opposites, The Prodigy, René Amesz, Sander Kleinenberg, The Subs, Within Temptation, 10 Years of Housequake.

Tickets

Indian Summer Festival, 15 & 16 juni 2013.

Recreatieterrein Geestmerambacht (vlak boven Alkmaar richting Schagen)

Kaarten zijn verkrijgbaar via http://www.indiansummerfestival.nl/tickets

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<