Haal met Songkick Detour je favoriete artiest naar je stad

Met de nieuwe Songkick Detour dienst kunnen Britse fans geld inzamelen om hun favoriete artiest in hun stad te laten optreden. Sinds november 2012 zijn ze actief in Londen waarbij 1.000 fans waren uitgenodigd om de dienst te testen. Tijdens de testperiode zijn tien concerten gerealiseerd, waaronder die van de Amerikaanse band Braid die in juli een optreden verzorgt in Londen na te zijn ondersteund door 133 fans.

songkick detour logo

Gebruikers van de site kunnen een voorstel doen voor een artiest die ze willen laten optreden waarna andere leden aangeven een ticket te willen kopen voor een bepaald bedrag. Wanneer er genoeg toezeggingen zijn gedaan, gaat Songkick aan de slag met een promotor om de zaal en andere logistiek te organiseren. Als alles rond is krijgen de fans daarvan een melding en kunnen ze een kaartje kopen. Songkick houdt tien procent in op elk via de site verkocht ticket. 

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<