Antelope komt met Zodiac Platinum

Antelope introduceert de Zodiac Platinum; een DAC in het hoge segment met DSD ondersteuning met 256x-modus. De, in eigen huis ontwikkelde, USB chip kan een sample rate van 768 kHz aan! Waar de meeste DACs PCM upsampling aanbieden, is de Platinum de eerste DAC die DSD upsampling aanbiedt. Standaard DSD64 kan door de Platinum omhoog gebracht worden naar DSD256. In het hart van de nieuwe Platinum ligt de bekende 64-bit Acoustical Focused Clocking en de ultra-low jitter oven-controlled kristal oscillator. De Zodiac Platinum heeft een nauwkeurige stepped relais volumeregeling (0,05 dB) en een degelijke (metalen) afstandsbediening. Ook  kan een externe voeding (Voltikus) geleverd worden. De DAC kan bediend worden door smartphones; er komen apps beschikbaar voor Android en iOS.

Antelope Platinum

Binnenkort hier te beluisteren.

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<