Wolfenstein: The New Order komt 20 mei

wolfenstein-the-new-order-ps4Gamesuitgever Bethesda maakte bekend dat Wolfenstein: The New Order op 20 mei in Europa wordt uitgebracht. De game wordt zo breed mogelijk in de markt gezet; er komt een versie voor de PlayStation (3 en 4), Xbox (360 en One) en pc. The New Order speelt zich af in een alternatieve tijdslijn waarin de nazi’s de Tweede Wereldoorlog hebben gewonnen. Door tijdig te reserveren krijg je toegang tot de bèta van de nieuwe Doom. Ook komt Bethesda met speciale 100 dollar editie van de game; hierin zit een beeld van 20 cm. De eerste Wolfenstein game stamt uit 1992 en was zijn tijd ver vooruit. De speler keek namelijk door de ogen van het personage en was hiermee de eerste first person shooter in zijn soort.

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<