Deezer gratis op smartphone te beluisteren

Ook Deezer maakt het mogelijk om gratis naar muziek te luisteren op je smartphone. De webversie van de muziekdienst was al gratis te beluisteren en sinds deze week kan dit ook op smartphones. Met Flow kan je naar een radiostation luisteren die gebaseerd is op je eigen muziekbibliotheek. Ook komt Deezer met Playlist Radio, dit is vergelijkbaar met de dienst Flow, maar dan aangevuld met aanbevelingen van Deezer-redacteuren wereldwijd. In beide diensten kan je een beperkt aantal nummers skippen. Voor mobiel luisteren naar specifieke nummers is alleen mogelijk met een abonnement van 10 euro per maand. Het Franse Deezer is de grote concurrent van Spotify en zegt zo’n 5 miljoen betalende klanten te hebben. De collectie van Deezer bestaat uit 30 miljoen tracks.


Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<