‘s Werelds beste DJ is David Guetta

Op het leukste dance event ter wereld (ADE) is David Guetta (Fr.) uitgeroepen door de ‘s werelds beste jury tot de beste DJ van de wereld (en daarbuiten).  Dat vindt ook de tot-gisteren-beste-dj-ter-wereld Van Buuren (NL). ,,Ik dacht vorig jaar al dat hij zou winnen. Hij heeft in 46 landen op nummer 1 gestaan. Ik ben 4 jaar lang de populairste dj ter wereld geweest. Dat was al fantastisch.” De Nederlandse DJ’s Armin van Buuren en Tiësto werden tweede en derde.

Op 16 leeftijd begon Guetta als mixer en dj in lokale discotheken. Na het uitbrengen van enkele (mix) Cd’s begon hij muziek te maken. Samen met Chris Willis schreef hij Just a Little More Love. Daarna kwam Love, Don’t Let Me Go. De grote hits kwamen in 2009 met When Love Takes Over en Sexy Bitch. Zijn laatste succes is Titanium (2011).

 

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<