Nieuwe Grado PS500 is een topper

Meteen uit de doos klinkt de nieuwe hoofdtelefoon van Grado al opperbest. Was ik al lyrisch over de GS1000i, ben ik nog meer gecharmeerd van de PS500. Met name de prijs, die ligt ver onder de (veel) duurdere modellen van Grado. De klank van de PS500 is t.o.v. van de GS1000i natuurlijker, elektrische gitaren klinken rauwer (eigenlijk zoals gitaren horen te klinken). De Gs1000i klinkt meer analytisch, daardoor meer high end. Dat neemt niet weg dat de PS500 heel gedetailleerd klinkt.

De opbouw van de GS500 bestaat uit mahoniehout aan de binnenkant en een buitenkant van aluminium. De daardoor gecreƫerde stijfheid zorgt dat trillingen tot een minimum beperkt blijven. Te beluisteren bij Unique Music .

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<