AudioQuest introduceert speciale iPod kabels

AudioQuest, fabrikant en leverancier van hoogwaardige A/V interconnects en kabels, kondigt maar liefst vijf speciale USB-kabels met 30-pins connector voor Apple iDevice’s aan. Deze nieuwe kabels maken gebruik van een groot aantal AudioQuest innovatiesen zorgen voor een optimale signaaloverdracht.

AudioQuest USB-kabels minimaliseren vervorming (tijdfouten) door het toepassen van bewezen technieken, zoals het gebruik van betere materialen en een zeer nauwkeurige constructie. Daarnaast voorkomt het gebruik van massieve geleiders ongewenste interactie tussen de aders zoals je die vindt in stranded cables (waarbij de geleider is opgebouwd uit meerdere dunne aders). Omdat de geleiders in alle audiokabels, zowel analoog als digitaal, richtingsgevoelig zijn worden alle signaaldragende geleiders door AudioQuest vooraf op de juiste signaalrichting gecontroleerd.

Meer informatie is te vinden op de site van de fabrikant. De kabels worden in Nederland geleverd door Unique Music.

Robert
Written by Robert

No comments yet.

No one have left a comment for this post yet!

<